Tuesday, March 27, 2007

Monday, March 26, 2007

bakul buah-buahan

Buah-buahan adalah salah satu menu utama hantaran yg menjd kebiasaan bg masyarakat kita. Pelbagai cara dan gaya yg dgunakn bg menghias indah buah-buahan.

Rekaan ini sekali dgn love shape (gold) dr client d selayang. Masih mengekalkan konsep warna yg mewah, bakul rotan dibalut dgn paper ribbon secara bertingkat dan beralun. Di bahagian kaki bakul dkemaskn dgn renda kecil, manakala atas bakul dkemaskn dgn bulu ayam berwarna coklat (biase panggil bulu²..hihihihi)

Pepenjuru tangkai bakul dhiaskn dgn bunga-bungaan dan tangkai dbalut dgn paper ribbon n dlilit dgn rantaian manikk keemasan.
Harga rekaan ini x termasuk buah dr rm50 mengikut bahan yg dgunakan.

Macamana nak bg buah tu berkilat???
senang je....sapukan dgn sedikit minyak masak...hihihi

so...xkan xde yg berminat kot? Harga boleh runding...harga yg dpamerkan adalah anggaran sahaja.

call : zal 012-7986358 @ ryna 012-6992157

Aneka hantaran, penuhi impian...

perfume


Koleksi rangkaian wangian dan penjagaan body shop ini dletakkan dlm bekas anyaman rotan yang dhiasi dengan renda dan dihiasi dgn floral disamping reben dkemaskan d bahagian penutup.

Rekaan ini bg memenuhi keinginan sorg client dr sri kembangan yg mahukn sesuatu yg 'segar'.

Modal bg rekaan ini adalah dr rm40 tidak termasuk perfume bodyshop... :)

berminat??

call : zal 012-7986358 @ ryna 012-6992157

Aneka hantaran, penuhi impian...

love shape (gold)

Konsep yg sama iaitu love shape terus mendapat perhatian, sorg client d selayang menginginkan citarasa mewah...pastinya kombinasi gold, coklat n cream menjadi pilihan.

Penggunaan polisterin berbentuk hati dihiasi dengan bunga kering dan sekuntum daisy gold terletak cantik sbg penutup rekaan ini.Keliling love pula diletakkan coklat petak berwarna keemasan dan disulami dgn bulu² berwarna coklat menampakkan lagi keindahan rekaan.Rekaan ini turut dikemaskan lagi dengan renda dan manik emas bg menaikkan lagi seri gubahan

Gugusan coklat pula dihimpun tersusun di tgh² love shape ini mempamerkan kesungguhan mempelai mengotakan janji cinta bersemi (",)

Bagi rekaan ini harga dr rm50 mengikut bahan yg digunakan.

berminat??
call : zal 012-7986358 @ ryna 012-6992157

Aneka hantaran, penuhi impian...

alas tepak sirih

Alas tepak sirih ini tempahan dr sorg client d KL. tema kaler mixed apple green,kombinasi renda,manik emas,organza dan tiny roses menaikkan seri alas tepak sirih ni.
Paper ribon masih dgunakan utk menghasilkan alas ini. Harga (bahan) + (upah) dr rm40 mengikut bahan.

berminat??
call : zal 012-7986358 @ ryna 012-6992157

Aneka hantaran, penuhi impian...

love shape (pink)

Love shape with sweet pink ni ilham ketika membuat hantaran seorg client di masjid tanah, melaka.

Perjalanan ke melaka dari putrajaya dirasakan sekejap cuma krn client dh call awal² bgtau tema dan keperluan.sempat singgah mane² kedai utk beli bahan.

Love shape menggunakan paper ribbon n paper colour ni agak menjadi favourate client...mungkin krn bentuknya..ntah laa.org lain yg menilai.

Bekas ni bleh digunakan utk isi coklat, buah-buahan,manisan...ikut selera masing²...

kos yg dperlukan utk rekaan ni dr rm50 (bahan) + (upah) bergantung pada jenis bahan yang dgunakan



Berminat??bleh la contact...tq

call : zal 012-7986358 @ ryna 012-6992157

Aneka hantaran, penuhi impian...

Sunday, March 25, 2007

mulakan segalanya dengan hati yg tenang

alhamdulillah...
ini adalah permulaan bg cambahan idea seni yg terlalu luas. ANEKA HANTARAN dibangunkan setelah terlalu byk cadangan dan sokongan rakan kenalan yang mahukan hasil seni ini dikongsi bersama...
manalah tau...ada yg tertarik hati dan ingin melangsungkan hari bahagia,samada majlis pertunangan mahu pun majlis perkahwinan...boleh la berurusan...InsyaAllah, harga boleh runding dan sangat berpatutan...mengikut bajet masing²...percayalah...

call : zal 012-7986358 @ ryna 012-6992157

aneka hantaran, penuhi impian ...